Cercle Melle met vernieuwde kern naar volgend seizoen

Nog jeugdtrainers gezocht!

Van trainer Peter Piens was al vroeger bekend dat zijn verblijf niet verlengd zou worden. Peter heeft ondertussen een overeenkomst met SV Melsen, en Joachim De Zutter wordt de nieuwe T1 van Cercle Melle. Wat de spelersgroep betreft zullen er op het einde van het seizoen vijf stoppers zijn (Bart Verriest, Mathieu Leus, Steve De Meulemeester, Johan Thibo, en Anthony Dhondt). Vier spelers volgen Peter Piens naar SV Melsen (Benoit Cocquyt, Sebastiaan Schatteman, Pieter De Blieck, en Thomas Vanderhaeghen). Niels De Beck stapt over naar VSV Gent en Delano Lenaert naar Massemen. Brian De Neve en Niels Bogaerts gaan een reeks hoger spelen, respectievelijk bij Edeboys en KVV Windeke. De overige 15 kernspelers hebben hun verblijf verlengd en zullen de basis vormen van een vernieuwde kern.

Die kern is inmiddels versterkt met de volgende nieuwkomers: Timothy Bauters (Belzele), Wesley Mestdagh (Gavere-Asper), Mike De Clerck (Zaffelare), Vincent Blommaert (Gijzel-Oosterzele), Cedric De Schrijver (VC Zwijnaarde), John Ego (HT Zwijnaarde), Benito Pieters (HT Zwijnaarde), Michael Ghistelinck (SK Deinze), Yannick Leboeuf (Eendracht Zele), Gianni Platinck (Daknam), Jonas Verstraeten (Vurste-Semmerzake), Joachim Noerens (St Goriks), en Nicolas Haegens (Wetteren). ‘Tel daarbij het opkomende talent dat we in eigen rangen hebben met jongens zoals Lukas Vanderborght, Bruce Dendoven, Jonas Hofkens, Jan Spitaels, Mathias Smet, en anderen, en dan zijn wij ervan overtuigd met een meer dan competitieve kern gewapend te zijn voor het komende seizoen.  Bovendien is dit een kern waar veel groeimarge in zit en waar we meerdere jaren heel veel plezier mee kunnen beleven’, aldus Voorzitter Jan Dewaele. 

Cercle Melle zal volgend seizoen met 20 jeugdploegen actief zijn en zal voor de Seniors een U21- ploeg, een Beloften-ploeg, en een Eerste Ploeg in competitie brengen. ‘Wij zijn nog op zoek naar een 4-tal jeugdtrainers (diploma niet noodzakelijk) en naar een T2’. Kandidaten kunnen zich melden bij het Bestuur.