Lidgeld Jeugd Seizoen 2017-2018

Het hoeft geen betoog dat het lidgeld geenszins de kosten dekt. Denk daarbij ook aan de kosten voor scheidsrechters, voor de infrastructuur, voor de (gediplomeerde) trainers, voor water, verwarming, wassen van de wedstrijdtruitjes, onderhoud van de terreinen, en zo meer. We herinneren u er ook nog eens aan dat u bij de Gemeente terecht kunt voor Sportcheques en dat u ook bij de Mutualiteiten een bijdrage kunt aanvragen, zie ook Korting lidgeld.

Het lidgeld voor het komende seizoen is vastgelegd op 235 euro. Voor een tweede speler uit hetzelfde gezin bedraagt het lidgeld 185 euro. Voor nieuwe aansluitingen is er een bijkomende éénmalige administratieve kost van 25 euro.

Dit is een verhoging van 35 euro tov van vorig seizoen. Echter, daarvoor ontvangt elke speler een gratis kaart voor de Family Day (in mei) én daarin zitten 15 Steunkaarten met tombola inbegrepen (in maart). Deze steunkaarten hebben een waarde van 2 euro en kunnen te koop aangeboden worden waardoor 30 euro gerecupereerd kan worden. Kortom, de verhoging wordt ruimschoots gecompenseerd.

We herinneren u er ook nog eens aan dat u bij de Gemeente terecht kunt voor Sportcheques en dat u ook bij de Mutualiteiten een bijdrage kunt aanvragen.

Natuurlijk krijgt u waar voor uw geld!

  1. Een individuele sportverzekering bij de KBVB;
  2. +/- 200 uur aan trainingen, wedstrijden, en tornooien, onder competente begeleiding;
  3. Een drankbonnetje na elke wedstrijd en op de tornooien;
  4. Een paar kousen en een broekje om de wedstrijden mee te spelen;
  5. Een trainingsvest om mee naar de wedstrijden te komen;
  6. Een T-shirt met de naam van de Club;
  7. Individuele oefenballen om mee te trainen;
  8. Een verzorgde infrastructuur en het nodige oefenmateriaal;

Alle materiaal en kledij wordt in bruikleen gegeven en blijft eigendom van de Club.

Het hoeft geen betoog dat het lidgeld geenszins de kosten dekt. Denk daarbij ook aan de kosten voor scheidsrechters, voor de infrastructuur, voor de (gediplomeerde) trainers, voor water, verwarming, wassen van de wedstrijdtruitjes, onderhoud van de terreinen, en zo meer.

Het lidgeld graag overschrijven op rekeningnummer BE10 3900 3828 0804 op naam van Cercle Melle. Vergeet zeker niet de naam en ploeg (U8, U12 etc) van uw kind(eren) in te vullen bij “mededeling”. We moeten de lidgelden uiterlijk op 1/8 ontvangen hebben. Zo niet kan men niet deelnemen aan de tornooien en de competitie. Er is dan ook geen verzekering vanwege de Voetbalbond.

Spelertjes die nieuw bij ons aansluiten, mogen natuurlijk eerst enkele proef-trainingen meedoen vooraleer het lidgeld betaald moet worden.

Bij deze hopen wij alvast op een geslaagd seizoen en op uw talrijke opkomst bij onze activiteiten!

Het Bestuur

voor vragen: Dominique Impens – 0494 72 11 83 of Jan Dewaele – 0495 599 407