Bevestig nu jouw aansluiting voor volgend seizoen! Wachtlijst!

De Corona-crisis treft ook vele kleine Voetbalclubs. Sommige zullen niet heropstarten. Wij krijgen veel vraag naar nieuwe aansluitingen, zeker nu we over kunstgras zullen beschikken. We houden die nieuwe aansluitingen voorlopig op een wachtlijst. Onze huidige spelertjes krijgen vanzelfsprekend voorrang. De meeste van onze leeftijdsgroepen zijn volzet, tenzij er spelertjes zouden stoppen.

Om die reden hebben wij jullie bevestiging nodig. Graag het lidgeld van 275 euro overschrijven uiterlijk tegen 31 mei op rekening nummer BE10 3900 3828 0804. Indien het lidgeld op 31 mei niet ontvangen is, beschouwen wij de spelertjes als uitgeschreven en vullen we aan uit de wachtlijst. Bij de overschrijving graag duidelijk de naam en de leeftijdsgroep (u7, u8,...) vermelden ajb.

We kijken ernaar uit jullie voltallig terug te zien van zodra dat opnieuw toegelaten is!

Het lidgeld voor het komende seizoen is vastgelegd op 275 euro. Voor een tweede en derde speler uit hetzelfde gezin bedraagt het lidgeld 225 euro.

Voor nieuwe aansluitingen is er een bijkomende éénmalige administratieve kost van 50 euro. 

Inbegrepen in het lidgeld ontvangt elke speler een gratis kaart voor de Family Day (in mei).

We herinneren u er ook nog eens aan dat u bij de Gemeente terecht kunt voor Sportcheques en dat u ook bij de Mutualiteiten een bijdrage kunt aanvragen.

Natuurlijk krijgt u waar voor uw geld!

Een individuele sportverzekering bij de KBVB;
+/- 200 uur aan trainingen, wedstrijden, en tornooien, onder competente begeleiding;
Een paar kousen en een broekje om de wedstrijden mee te spelen;
Een trainingsvest om mee naar de wedstrijden te komen;
Een T-shirt met de naam van de Club;
Individuele oefenballen om mee te trainen;
Een verzorgde infrastructuur en het nodige oefenmateriaal;
Alle materiaal en kledij wordt in bruikleen gegeven en blijft eigendom van de Club.

Het hoeft geen betoog dat het lidgeld geenszins de kosten dekt. Denk daarbij ook aan de kosten voor scheidsrechters, voor de infrastructuur, voor de (gediplomeerde) trainers, voor water, verwarming, wassen van de wedstrijdtruitjes, onderhoud van de terreinen, en zo meer.

Het lidgeld graag overschrijven op rekeningnummer BE10 3900 3828 0804 op naam van Cercle Melle. Vergeet zeker niet de naam en ploeg (U8, U12 etc) van uw kind(eren) in te vullen bij “mededeling”. We moeten de lidgelden uiterlijk op 31 mei ontvangen hebben.

Spelertjes die nieuw bij ons aansluiten, mogen natuurlijk eerst enkele proef-trainingen meedoen vooraleer het lidgeld betaald moet worden.

Bij deze hopen wij alvast op een geslaagd seizoen en op uw talrijke opkomst bij onze activiteiten!

Het Bestuur

voor vragen: Dominique Impens – 0494 72 11 83 of Jan Dewaele – 0495 599 40