Terras3032

Onze Club heeft, in afwachting van het nieuwe voetbalseizoen, het initiatief genomen om een ZOMERTERRAS op te starten. 

Het is zover! We mogen opnieuw iets gaan drinken, opnieuw met vrienden afspreken, opnieuw ‘onder de mensen komen’. Onze Club heeft, in afwachting van het nieuwe voetbalseizoen, het initiatief genomen om een ZOMERTERRAS op te starten. De klinkende naam is simpelweg ZOMERTERRAS3032, of kortweg TERRAS3032, met een knipoog naar ons stamnummer.

Wat mogen jullie verwachten? We willen in een heel gezellige setting, met volle respect voor de voorgeschreven maatregelen, een gelegenheid bieden om elkaar opnieuw te ontmoeten. We zorgen voor verzorgde dranken en voor een lekker aanbod aan finger food & tapa’s. En natuurlijk mag passende achtergrondmuziek niet ontbreken. Op geregelde momenten zullen we thema-activiteiten organiseren en zullen we jullie met verrassende drinks & food verwennen.

 

Wil je zelf iets organiseren op TERRAS3032, neem dan contact op met Dominique op 0494 72 11 83.

 

Wil je het TERRAS3032-programma van dichtbij volgen? Ga snel naar https://www.facebook.com/KVV-Cercle-Melle-465318470261783 en like onze pagina. Ook delen natuurlijk! Want daar posten we openingsmomenten en activiteiten.

 

Van harte welkom op zaterdag 8 mei en/of op Moederdag-zondag 9 mei, beide vanaf 10u.