Sticker-Verzamel-Actie

Deze actie is een uniek gebeuren in onze Club en dit album zal een speciale plaats hebben bij vele leden doorheen de komende jaren. Boordevol leuke herinneringen! De Sticker-Verzamel-Actie start op 22 oktober 2016.

Zakjes met stickers zijn te koop  in de kantine van de Club, bij het Total Benzine Station in Melle, en bij de Eureka Krantenshop aan het station van Melle. Bovendien zal Carrefour Melle een promotie organiseren waar zakjes verkregen zullen kunnen worden.

 

Doe mee aan de Cercle Melle Verzamelactie!

 

We hopen dat jullie massaal aan de slag gaan om de stickers te verzamelen. Zakjes met 6 stickers zijn te koop voor 1 euro in de kantine van de Club, bij het Total Benzine Station in Melle, en bij de Eureka Krantenshop aan het station van Melle. Bovendien zal Carrefour Melle een promotie organiseren waar zakjes verkregen zullen kunnen worden.

In de kantine zullen 2 ruil-events gehouden worden. Het ideale moment om onderling je goede onderhandelingskunsten met dubbele stickers uit te proberen. Tijdens deze 2 events zal je telkens een unieke sticker kunnen verzamelen (gratis).

Tot slot vinden we het ook belangrijk dat je je album tot en met de allerlaatste sticker kan vervolledigen. Daarom zal er in januari de mogelijkheid geboden worden om  de ontbrekende stickers te bestellen (met een maximum aantal van 40 verschillende stickers).

 

Veel succes en, bovenal, heel veel plezier!